Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub ID – hallinnoi kaikkia jäsentilejäsi helposti

16.03.2018
Uutiset

myClub – päivitys

Torstaina 22.3.2018 julkaisemme uuden myClub ID -toiminnallisuuden. Lue huolella myClub ID -ohjeistus läpi. Suosittelemme, että seurojen pääkäyttäjät tiedottavat jäsenistöään tulevasta muutoksesta etukäteen.

1. myClub ID

myClub ID on tili, jonka avulla voit käyttää kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen myClub-palveluissa. Voit kirjautua kaikkiin myClub-palveluihin samalla myClub ID:llä ja salasanalla.

myClub ID mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla myClub ID:llään lapsen tai lapsien jäsentilejä. Alle 13-vuotiaan lapsen huoltaja voi myös antaa luvan lapsen itse hallinnoida omaa jäsentiliään.

Huomio!

  • myClub ID -käyttäjätilin myötä vanhat myClub käyttäjätunnukset ja salasanat eivät enää toimi.
  • Vanhojen myClub käyttäjien tulee tulee luoda itselleen oma henkilökohtainen myClub ID ja tämän jälkeen littää seurakohtaiset myClub-jäsentilit omaan henkilökohtaiseen myClub ID -tiliin.

 

Jos sinulla on hankaluuksia myClub ID:n ja jäsentilien liittämisen kanssa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan osoitteeseen support@myclub.fi . Autamme sinua mielellämme myClub ID:n käyttöönotossa.


Miksi myClub ID?

1. EU:n tietosuoja-asetus

myClub ID liittyy oleellisesti myös EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen, jonka soveltaminen alkaa 25.5.2018. Alle 13-vuotiaat tarvitsevat vastuuhuoltajan luvan yhteisöpalvelujen käyttöön. myClub ID:llä hallinnoidaan alle 13-vuotiaiden henkilöiden lupamenettely palvelun käytöstä.

Varmistamme tältä osin että seura ja myClub.fi toimii lainmukaisesti.

2. Helppokäyttöisyyttä jäsentilien hallintaan

myClub ID tuo helppokäyttöisyyttä jäsentilien hallintaan

  • Käyttäjä voi hallinnoida kaikkia myClub-jäsentilejään yhdellä tunnuksella.
  • Lasten huoltajat voivat hallinnoida lasten jäsentilejä omilla tunnuksillaan
  • Lasten huoltajat voivat antaa lapselle oikeuden käyttää jäsentiliään esim. tapahtumailmoittautumisiin.

Ohjeita

Toimihenkilöille

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub