Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Kesälomille lomps! (Kyllä, Ehkä, Ei)

27.06.2012
Uutiset

Kesäkuun päivityspaketissa toimme useita pieniä lisätoiminallisuuksia ja käytettävyysparannuksia myClubiin.

Hyvää kesää toivottaen!

myClub tiimi

1. Uudet ilmoittautumisvaihtoehdot ( Osallistun, Ehkä osallistun, En osallistu )

Tapahtumailmoittautumisen määrittelyn yhteydessä voi nyt asettaa eri ilmoittautumisvaihtoehtoja jäsenille. Vaihtoehdot ovat
Osallistun, Ehkä osallistun, En osallistu.
Tapahtumailmoittautumisia voidaan hyödyntää nyt siis vielä joustavammin erilaisiiin tarpeisiin.

Esimerkkejä ilmoittautumisvaihtoehtojen käytöstä:

  • Osallistun: Seuravastuullinen voi ottaa vastaan kurssi-/leiri-ilmoittautumiset
  • Osallistun/En osallistu: Valmennuksen suunnittelua varten, valmentaja voi pyytää jäseniä ilmoittamaan etukäteen pääsevätkö harjoituksiin vai eivät.
  • Osallistun/Ehkä osallistun/En osallistu: Seuravastuullinen voi tiedustella jäseniltä alustavaa tietoa halukkuudesta osallistua esimerkiksi kilpailu- tai leirimatkalle

2. Tapahtumaan ilmoittautuneet myClub Flow:ssa

Tapahtumailmoittautumisen määrittelyn yhteydessä valitsemalla "Näytä osallistujalista muille"-asetuksen, näkevät jäsenet toistensa ilmoittautumistilat ”myClub Flow” -tapahtumalistassa. Näin esimerkiksi yhteiskyytien sopiminen helpottuu.

3. Tiedotteiden kommentointi myClub Flows:ssa

Ryhmän jäsenet voivat nyt kommentoida ryhmän tiedotteita suoraan myClub flow -sivulla.

4. myClub-sähköpostitiedotteen lähettäjä

myClub sähköpostitiedotteen lähettämisen yhteydessä voidaan nyt valita tiedotteen lähettäjän sähköpostiosoitteeksi, joko ryhmäasetuksissa määritellyn sähköpostiosoitteen (esim. toimisto@seura.fi) tai lähettäjän oma sähköpostiosoite.

Hyöty: Nyt esimerkiksi valmentaja voi vastaanottaa halutessaan sähköpostitiedotteiden vastaukset omaan henkilökohtaiseen sähköpostilaatikkoonsa.

5. Tiedotteiden näyttöjärjestys

myClub flow -sivulla näkyvien tiedotteiden näyttöjärjestystä voidaan muuttaa asettamalla tiedotteen ”Näyttöjärjestys”-kenttään haluttu järjestysnumero.

6. ”Liikaa maksetut laskut” -tila lisätty

Laskujen tiloissa on nyt huomioitu seuraavat tilat – Avoimet laskut, Erääntyneet laskut, Maksetut laskut, Liikaa maksetut laskut.

7. Laskujen sähköpostilähetyskerrat näkyvissä

Laskujen sähköpostilähetyskerrat on nyt nähtävissä laskuissa. Viemällä hiiren kursori laskulistauksessa laskurivin ”sähköposti”-ikonin päälle, nähdään lähetyspäivämäärät ja -ajat.

8. Useampi maksun vastaanottaja

Nyt laskupohjiin voi lisätä maksun vastaanottajaksi useampia tahoja esim. Urheiluseura ry tai Kiinteistö Oy Kenttävuokraus. Eli esimerkiksi urheiluseuran laskut ja urheiluseuran yhtiöittämän kenttävuokrausyhtiön laskutus voidaan hallita samassa järjestelmässä.

9. SEPA-laskut

Laskut on nyt muutettu puuhtaasti SEPA-standardin mukaiseksi. Kansallinen BBAN-tilinumero on poistettu ja vain IBAN ja BIC ovat käytössä. Samalla laskun viivakoodi on muutettu tukemaan viivakoodistandardia versio 4.


Liitä myClub-logo seurasi web-sivuille

Voit liittää myClub logon web-sivuillenne kopioimalla oheisen html-koodin ja lisäämällä sen web-sivustollenne.

1242i0

<a href="www.myclub.fi"><img src="http://www.myclub.fi/images/myclub\_banneri\_204x61.jpg" /></a>

1242i1

<a href="www.myclub.fi"><img src="http://www.myclub.fi/images/myclub\_logo.png" /></a>

myClub-tekstiviestit

  • myClub-tekstiviestipaketti 500kpl: 67,65 € tilaa
  • myClub-tekstiviestipaketti 1000kpl: 110,70 € tilaa

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub