Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Laadukasta ja nykyaikaista seuratoimintaa - myClub ja MobilePay-laskutus SJK:n arjessa

01.06.2021
Uutiset

Yksi Etelä-Pohjanmaan johtavista seuroista, SJK-juniorit, käyttää myClubia laajasti seura-arjessaan. Vanhempien ja harrastajien iloksi ja maksamisen sujuvoittamiseksi SJK on ottanut käyttöönsä myös MobilePay-laskutuksen, jolla laskut voi hyväksyä muutamassa sekunnissa maksetuiksi. SJK:n kokemuksista myClubin ja MobilePay-laskutuksen käytöstä kertoo palvelupäällikkö Piritta Pakka.

Seinäjokelaisessa jalkapalloseurassa SJK:ssa arki on laadukasta. Seura on kehittynyt viimeisten vuosien aikana huimasti: olosuhteet, valmennus ja taustatoiminnot ovat kunnossa. SJK:ssa on futistoimintaa “snadikerhosta” pääsarjatason edustusjoukkueisiin asti. Iso kehitysaskel seurassa otettiin vuonna 2020, kun toiminta startattiin myös tyttöjalkapallon puolella. Vaikka jalkapallokausi on vilkkaimmillaan kesäkuukausina, rullaa SJK:n arki käytännössä koko ajan vuoden ympäri.

SJK hyödyntää myClubia laajasti toimintansa tukena. Yli 900 pelaajan seurassa tapahtumia, maksuliikennettä ja viestintää riittää. Joukkueille keskeisin osa myClubia ovat tapahtumat ja niiden hallinta. Seuralle puolestaan ajantasainen jäsenrekisteri ja laskutus ovat tärkeitä. Kun jäsenrekisteri on kunnossa, onnistuu tarkka laskutus ja viestintä helposti.

SJK on yli 900 pelaajaa, joten tapahtumia, maksuliikennettä ja viestintää seurassa riittää. Kuvaaja: Olli-Matti Matihalti.
SJK on yli 900 pelaajaa, joten tapahtumia, maksuliikennettä ja viestintää seurassa riittää. Kuvaaja: Olli-Matti Matihalti.

MobilePay Invoice - helppo maksutapa nykyaikaiselle seuralle

Laskutuksessa SJK hyödyntää myös MobilePay Invoicea, joka on todella kätevä, moderni ja turvallinen maksutapa urheiluseuroille. SJK:n kokoisessa seurassa laskuja on paljon, sillä seuran jäsenlaskujen lisäksi joukkueiden toimintalaskut, turnauslaskut ja varustelaskut kilahtelevat vanhempien maksettaviksi. MobilePay-laskulla maksaminen on äärettömän helppoa. Seura lähettää laskun, jäsen tai vanhempi avaa laskun MobilePay-sovelluksessa ja swaippaa sen maksetuksi. Lasku ei huku sähköpostien joukkoon ja unohdu.

“Kentän laidalta on kuulunut positiivista palautetta, että laskut on tosi helppo ja nopea maksaa MobilePaylla. Vanhemmille tulee paljon laskuja, joten swaippaaminen on koettu helpoksi”, seuran taloushallinnosta vastaava Piritta Pakka kertoo.

Seuran näkökulmasta MobilePay on loistava vaihtoehto laskutukseen. MobilePay Invoice on integroitu myClubin laskutukseen, joten seuran ei tarvitse opetella uutta; riittää, että toimihenkilö lähettää laskut normaaliin tapaan. Jäsenet tai vanhemmat voivat taas itse valita ja tarvittaessa muokata esimerkiksi laskun maksupäivää tai halutessaan päättää laskutuksen. Myös kassavirran nopeutuminen sekä varmuus laskutustietojen kuten summan ja viitteen oikeellisuudesta ovat isoja etuja seuralle.

Lisäksi MobilePay-sovellus löytyy jo lähes parin miljoonan suomalaisen taskusta. Monille MobilePay on tuttu arkisista tilanteista mm. verkkokauppaostoksista, kauppojen kassoilta tai kavereiden välisistä rahasiirroista.

Lisätietoa yleisesti MobilePay Invoicesta.

Lisätietoa lisäpalvelun käyttöönotosta myClub-ohjeista.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub