Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Maksut kiertää ja talous kiiltää: jo 100 seuraa luottaa Saatavien hallinta -palveluun!

05.08.2020
Uutiset

Yli 100 myClub-perheen urheiluseuraa on ottanut Visman Saatavien hallinta -palvelun käyttöönsä. Visman todellisella huippupalvelulla seuran vastuuhenkilöt voivat nostaa jalat pöydälle maksujen seurannan ja perinnän osalta, sillä Visma hoitaa nämä seuran puolesta.

Saatavien hallinnan suosio ei ole ihme, sillä palvelu on todella hyödyllinen, helppo ja turvallinen. Seuran tarvitsee vain lähettää laskut ja Visma hoitaa loput. Maksut päivittyvät automaattisesti myClubiin ja Visma lähettää tarvittaessa maksumuistutukset sekä hoitaa perintätoimet seuran puolesta.

Kentän laidalta kuultuja Saatavien hallinnan hyötyjä ovat muun muassa: 

  • nopeampi rahankierto – erääntyneiden laskujen määrä laskenut jopa 60-80 prosenttia
  • ajansäästö – manuaalisen työn minimoiminen
  • henkilökohtaisten muistutusten lähettelyn loppuminen jäsenille
  • huimat säästöt pankkikuluissa sekä
  • uskottava, asiallinen ja hyvinvoiva seuratalous.

Mikäli seurasi siis lähettää laskuja, on Saatavien hallinta loistava lisäpalanen toimivaan seura-arkeen! On yksinkertaisesti helpompaa, kun ulkopuolinen ja uskottava Visma hoitaa muistutukset ja perinnän asiallisesti ja ammattimaisesti.

“Tärkeää kuitenkin on, että seuralle tulee rahaa sisään, jotta homma toimii. Saatavien hallinta on koettu tässä isoksi avuksi.”

Näin porilainen korisseura BC Sisu kuvailee Visman palvelua. Muita Visman palvelua käyttäviä seuroja ovat muun muassa Aurajoen Uinti, FC Honka, Helsingin Taitoluisteluklubi, O2 Jyväskylä, Kiekko-Espoo, Kotkan Nappulat, Dream Team Cheerleaders ja Jyväskylän Sulkapalloseura.

Saatavien hallinta sopii hyvin siis seuralle kuin seuralle lajista riippumatta. Mainittujen seurojen jäsenmäärät vaihtelevat muutamasta sadasta useampaan tuhanteen, joten Saatavien hallinta toimii sekä pienemmillä että isoilla seuroilla.

myClub-seurojen pääkäyttäjät voivat tilata palvelun suoraan myClubista (Lisäpalvelut > Asetukset).

Kysy lisää Saatavien hallinta -palvelusta

Tuomas Luhtala, Visma Financial Solutions Oy

+358 50 5984100

tuomas.luhtala@visma.com

Lisätietoa myös myClubin ohjeissa: Saatavien hallinta -palvelu.

9706i0

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub