Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub-päivitys – Parannuksia kirjanpitoon

26.02.2019
Uutiset

Helmikuun päivityksessä työstimme Kirjanpito -lisäpalveluun seuraavia uusia ominaisuuksia:

  • Julkaistuihin laskuihin ei voida tehdä enää muutoksia jälkikäteen, jolloin kirjanpitoraportit ovat luotettavia ja luvut pysyvät yhdenmukaisina.
  • Voit tehdä helposti hyvityslaskuja
  • Voit tarvittaessa sulkea laskut, jolloin ne merkitään luottotappioksi
  • Saat erittelyn mistä laskuista kirjapitoaineisto koostuu
  • Saat erittelyn mistä laskuista avoimet laskut koostuvat kyseisinä kuukautena
  • Lisäksi kun Kirjanpito -lisäpalvelu on aktiivisena on seuralla mahdollisuus ottaa saatavien hallinta -lisäpalvelu käyttöön maksutta. Tutustu Saatavien hallinta -lisäpalveluun

Miten otan kirjanpitolisäpalvelun uudet ominaisuudet käyttöön?

A) Seurallani ei ole vielä Kirjanpito -lisäpalvelua. 

Lue Kirjanpito-lisäpalvelun käyttöönotto-ohjeet

B) Seurallani on jo Kirjanpito -lisäpalvelu käytössä

Jos seurallanne on jo kirjanpito -lisäpalvelu käytössä, käykää ’ Asetukset > Lisäpalvelu > Kirjanpito ’ -osiosta kytkemässä ’ Tiukennettu tila ’ päälle, jolloin hyvityslaskut aktivoituvat ja laskujen julkaisun jälkeiset muokkaukset estetään. Tiukennettu tila kytkeyttyy automaattisesti päälle 1.4.2019 alkaen.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub