Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Olipa kerran retuperäinen jäsenrekisteri

05.05.2020
Uutiset

Jos urheiluseuran jäsenrekisteriä hoidetaan kehnosti, heijastuu se väistämättä seuran toimintaan sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Laskuja ei voida lähettää oikeille henkilöille, tapahtumia on vaikea suunnitella ja seuratapahtumaan voidaan jopa varata liian vähän jäätelöitä!

Loppukesän aurinko paistaa, kun koko seura kokoontuu kauden aloitustapahtumaan. Tunnelma on iloinen ja odottava: edessä on uusi hauska kausi! Puheenjohtaja Jarkko katselee pelaajien tietoja excel-tiedostosta, jonka sihteeri Sari on printannut mukaan. Jokaiselle pelaajalle on varattu jäätelö ja seuran lippis jäsenlistan mukaan.

Pelaajat jonottavat herkullisia jäätelöitä ja tyylikkäitä lippiksiä, joita Jarkko jakaa tyytyväisenä ja vetää samalla pelaajien nimiä yli jäsenlistasta. Kunnes pakastimen pohja ilmestyy näkyviin ja jäljellä on vain yksi tuutti. Jonossa on vielä kymmenen pelaajaa, joten tilanne on vakava. Jarkko katsoo excel-listaa, jossa on myös vain yksi pelaaja jäljellä. Mitä ihmettä?

Parin tunnin päästä pelaajien jo lähdettyä Jarkko ja Sari pohtivat harmittavaa jäätelötapausta. Käy ilmi, että printattuun listaan ei oltu lisätty täksi kaudeksi seurassa aloittaneita pelaajia. He eivät myöskään olleet saaneet tietoa jäsenmaksusta tai seuran pelisäännöistä.

Vaikka kyse oli tällä kertaa vain jäätelöistä, tapahtuu vastaavia tapauksia usein. Toinen tarina kertoo erilaisen esimerkin joukkueesta, jonka pelaajille oli unohdettu ostaa matkaliput ulkomaan pelireissulle, kun jäsenlistat olivat retuperällä. Ajantasainen tieto jäsenistöstä on seuroissa todellinen ydinjuttu, jotta arki rullaa. Jäätelöittä jääneiltä pelaajilta ei myöskään muistettu kerätä jäsenmaksuja. Jäsenhallinnan ollessa kunnossa myös seuran talous voi siis paremmin. Näin kaikki pääsevät nauttimaan jäätelöiden lisäksi myös tasapuolisesti liikunnasta ja laadukkaasta harrastustoiminnasta.

Helppo jäsenhallinta on asiakastutkimuksemme mukaan myClubin tärkein hyöty ja ominaisuus. Eikä ihme: vaivaton jäsenhallinta avaa mahdollisuudet myös helppoon ja tarkkaan laskutukseen, laadukkaaseen viestintään sekä tapahtumien ja läsnäolojen pyörittämiseen. myClubin hyödyistä nauttivat seurat arvostavat sitä, että kaikki seurahallinnon ydintehtävät hoituvat samasta paikasta.

Salibandy on yksi suosituimmista lajeista myClub-perheessä. Kajaanilainen Papas on käyttänyt myClubia mallikkaasti jo useamman vuoden ajan.
Salibandy on yksi suosituimmista lajeista myClub-perheessä. Kajaanilainen Papas on käyttänyt myClubia mallikkaasti jo useamman vuoden ajan.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub