Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Varainhankinnan uudet kuviot urheiluseuralle Newbodyn kanssa

28.04.2020
Uutiset

myClubin Varainhankinta-osion tuorein kumppani on Newbody! Ruotsista lähtöisin oleva Newbody on auttanut urheiluseuroja, joukkueita ja ryhmiä tavoitteiden ja haaveiden toteuttamisessa jo yli 30 vuotta.

Newbodylla on kaksi tuotemerkkiä: laadukkaat treeni- ja alusvaatteet sekä herkulliset Spicy Dream -mausteet. Vaatteet maksavat 17 euroa, josta ryhmä saa 5 euroa. Mausteiden hinta on 12 euroa paketilta, josta ryhmä saa 3,5 euroa. Molemmat tuoteryhmät ovat todella laadukkaita. Isona erona toki on, että vaatteet kestävät pitkään, mutta mausteet syödään hetkessä pois!

Laadukkaita treenivaatteita on helppo myydä aktiiviliikkujille.
Laadukkaita treenivaatteita on helppo myydä aktiiviliikkujille.

Myynti on mutkatonta ja riskitöntä. Vastuuhenkilö polkaisee kampanjan käyntiin Newbodyn kanssa ja itse myynti onnistuu helposti nettilinkin kautta. Myyntiaika kestää yleensä 3-4 viikkoa. Myynnin päätteeksi vastuuhenkilö sulkee kaupan ja lähettää tilauksen Newbodylle. Ja 3-5 arkipäivää myöhemmin tuotteet saapuvat!

Vähemmän välikäsiä – Tuotteet suoraan asiakkaille digitaalisella suoramyynnillä!

Newbodyn tuotteita voi myydä nyt myös helposti suoramyynnillä, jolloin tilaukset postitetaan suoraan asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen! Myynti toimii täysin digitaalisesti.

“Vaikka monenlainen yhteinen seuratoiminta onkin seisahduksissa, haluamme varmistaa, että kun tilanne tästä taas helpottuu, on teillä varaa kassassanne toteuttaa suuriakin suunnitelmia.

Esittelemme teille nyt digitaalisen suoramyynnin! Suoramyynnin avulla varainhankinta toimii täysin verkossa, joten voitte tällaisenakin aikana tehdä varainhankintaa turvallisesti. Tietenkin seuranne/joukkueenne ansaitsee saman verran kuin yleensäkin.

Spicy Dream -mausteilla makua ruokapöytään ja lisäeuroja seuralle.
Spicy Dream -mausteilla makua ruokapöytään ja lisäeuroja seuralle.

Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa?

  • Valitsemanne yhteyshenkilö on meihin yhteydessä ja me avaamme teille verkkokaupat. Näinä aikoina emme lähetä katalogeja, demopaketteja, eikä muita myyjiä tarvitse rekisteröidä. Myynti toimii täysin digitaalisesti ja voitte aloittaa sen saman tien.
  • Saatte ostolinkin kauppaanne Newbodyn kotisivuille Newbody.fi, jonka avulla kuka vain Suomessa voi ostaa kauttanne ja näin tukea teitä. Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaillenne, joten teidän ei tarvitse jakaa tilauksia myynnin päätteeksi tai periä kuluja heiltä. Me Newbodylla varmistamme, että asiakkaanne saavat pakettinsa.
  • Voitte myös yhdessä jakaa myyntilinkkiä tutuille asiakkaillenne sekä jakaa meiltä saatavaa valmista myyntimateriaalia kanaviinne (sosiaalinen media, myClub, sponsorit jne).”

Lisätietoa Newbodysta: info@newbody.fi tai 045 7750 3030.

9645i2

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub