Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Verkkokauppa pystyyn ja lisätuloja seuralle

17.04.2020
Uutiset

Oman seuran tukeminen tulee tehdä helpoksi. Kannatusjäsenyydet ja seuratuotteet kannattaa myydä myClubin Verkkokaupassa , josta jäsen tai vanha seura-aktiivi voi muutamalla klikkauksella tukea seuraa rahallisesti. Alla muutama kultainen vinkki myClub-seuroille Verkkokaupan hyödyntämiseen.

Jokainen kortti kannattaa käyttää, kun on kyse seuran varainhankinnasta. myClubin Verkkokauppa on tähän loistava vaihtoehto, sillä mitää uutta järjestelmää ei tarvita: pääkäyttäjä voi aktivoida Verkkokaupan suoraan myClubista. Tämän jälkeen kauppavastaava hallinnoi tuotteita ja tilauksia sekä esimerkiksi lisää tuotteet seuran verkkosivustolle. Näillä vinkeillä seura pääsee hyvin alkuun!

Myy kannatusjäsenyyksiä. Moni haluaa tukea omaa seuraansa. Kannatusjäsenyys on tähän perinteinen keino. Verkkokauppaan voi määritellä vaikka pari eri hintaista vaihtoehtoa, joilla seuraa voi tukea. Kannatusjäsenyyteen voi sisällyttää esimerkiksi pääsyn seuran ensi vuoden vuosijuhlaan tai oikeuden saada oman nimensä seuran nettisivuille.

Seuratuotteita laidasta laitaan. Pipot, takit, hupparit, juomapullot – näitä löytyy! Seuratuotteita ostamalla jäsen voi sekä tukea seuraa että edustaa ylpeänä yhteisön värejä.

Muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkue Team Fintastic (HTK) kisoissa helmikuussa 2020. Kuvaaja: Ville Levijärvi
Muodostelmaluistelun SM-juniorijoukkue Team Fintastic (HTK) kisoissa helmikuussa 2020. Kuvaaja: Ville Levijärvi

Räätälöidyt erikoistuotteet. Moni seura on painattanut erikoistuotteita kuten t-paitoja, joita on saatavilla vain rajoitetun ajan. Erikoistuote voi olla normaalia kalliimpi, jolloin seuran osuus jää suuremmaksi. Ideana on nimenomaan se, että kyseisen tuotteen ostamalla jäsen osoittaa seurauskollisuutta ja halua tukea yhteisöä rahallisesti.

Mahdollista maksu heti! Verkkokauppaostoksiin kuuluu se, että tilauksen voi maksaa heti. Turha ottaa riskiä siitä, että lasku jää maksamatta. Löytyykö myClubista ratkaisu tähän? Tottakai! Verkkomaksuilla seura saa rahansa heti ja maksaminen on tukijoille helppoa.

Markkinoi, markkinoi ja markkinoi. Verkkokauppaa kannattaa markkinoida säännöllisesti eri kanavissa, jotta kaikki halukkaat pääsevät ostoksille. Laita viestiä myClubissa, markkinoi somessa ja upota tuotteet suoraan seuran kotisivuille.

Lue asiakastarina: “Nykyaikaista myClub-verkkokauppaa käyttää muun muassa West Coast Vikings Cheerleaders, jossa palvelu on koettu erinomaiseksi.”

P.S. Malliesimerkkejä myClubin Verkkokaupan hyödyntämisestä löytyy useita. Inspiraatiota voi kurkata esimerkiksi Kuopion Steelersin tai FC Futuran kaupasta.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub