Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

SBC Levi tyytyväinen myClub hankintaan

25.11.2016
Uutiset

8365i0

Tuomas Similä, Tominnanjohtaja
SBC Levi


Lappilainen salibandyseura SBC Levi on käyttänyt myClub-jäsenpalvelua nyt yli vuoden ajan. myClubin käyttöönoton myötä seuran käytäntöjä on pystytty kehittämään entisestään ja seuran asioita hoitavilta henkilöiltä säästyy vuodessa satoja työtunteja.

Seuran jäsenmäärä on noin 240 paikkeilla, mutta vaikka jäsenmäärä ei ole massiivisen suuri, niin myClubin hyödyt ovat olleet kiistattomat. Aiemmin seurassa käytettiin mm. Nimenhuutoa sekä monenlaisia Excel-taulukoita.

Nyt pystymme keskittymään varsinaiseen seuratyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Vertailua tehdessämme myClub paljastui käyttökustannuksiltaan suhteellisen edulliseksi kattaviin ominaisuuksiinsa nähden. Lisäksi myClubin helppokäyttöisyys yllätti iloisesti sekä toimihenkilöt että seuran jäsenet. Kun asia on tullut puheeksi, niin olen kertonut avoimesti, että myClubin käyttöönotto on ollut yksi parhaita päätöksiä seurassa viimeisen parin vuoden aikana.

SBC Levi suosittelee lämpimästi myClub-jäsenpalvelua myös pienemmille urheiluseuroille!

 

Lue lisää SBC Levistä https://sbclevi.fi

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub