Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Supertulokkaita ja läpisyöttöjä – myClubin vuosi 2020

11.12.2020
Uutiset

Mennyt vuosi oli myös urheiluseuroille poikkeuksellinen, mikä korosti myClubin roolia seuratoiminnan ytimessä. myClub kehittyi ja kasvoi jälleen vauhdilla: kehitystiimi julkaisi isoja parannuksia ja lukuisat seurat liittyivät isoon myClub-perheeseen.

Seuratoiminnan ollessa vuoroin tauolla ja käynnissä myClub oli seurojen tukena: sadat seurat viestivät nopeista muutoksista myClubilla ja järjestivät etäharjoituksia, jolloin ajantasaisten yhteystietojen merkitys korostui. Urheiluseuratoiminnan vahvinta voimaa, yhteisöllisyyttä, vaalittiin kaikin mahdollisin tavoin. Hienoa oli huomata, kuinka seurat kannustivat toisiaan sekä huolehtivat jäsenistään ja vapaaehtoisistaan.

myClub koko urheiluperheen taskussa

Vuoden supertulokas oli luonnollisesti keväällä julkaistu harrastajien myClub-mobiilisovellus. Sovellus on saanut erittäin lämpimän vastaanoton seurojen, harrastajien ja erityisesti perheiden keskuudessa. Julkaisun jälkeen sovellus on pysytellyt ladatuimpien sovellusten listojen kärkipäässä viikosta toiseen.

Sovelluksessa näkyy yhdellä sivulla kätevästi koko perheen tapahtumat, tiedotteet ja laskut. Näin urheilullisen arjen suunnittelu on helpompaa. Harrastaja tai vanhempi voi hoitaa sovelluksella kaikki seuratoimintaan liittyvät asiat: mm. tapahtumailmoittautumiset, laskut, jäsentietojen päivitykset, aktiivisuuden seurannan ja verkkokauppaostokset.

Syksyllä julkaistu uusi lisäpalvelu MobilePay Invoice on loistava ja helppo maksutapa – todellinen laskutuksen läpisyöttö! Seura julkaisee vain laskun ja jäsen tai vanhempi voi swaippaamalla maksaa sen MobilePay-sovelluksellaan. MobilePay on todella tuttu, erittäin turvallinen ja supersuosittu sovellus Suomessa, joten se sopii erinomaisesti myös laskujen maksuun. Mobiilimaksaminen on nykypäivää!

Päivitystä myClubiin saatiin myös hallintapuolelle, kun Asetukset-osio sai uuden tyylikkään ja selkeän ulkoasun. Lisäksi kehitystiimi julkaisi lukuisia muita parannuksia kuten laskujen eräpäivän massasiirron sekä jäsentilien arkistoinnin. Koko myClub-perheen tueksi julkaisimme myös päivitetyt myClub-ohjeet sekä toimihenkilöille että harrastajille. Lisäksi Youtubessa löytyy laaja valikoima ohjevideoita myClubin käytön tueksi.

Kesällä kilisteltiin myös Visman kanssa yhteisen rajapyykin ylittämisen kunniaksi, kun 100 seuraa oli ottanut Saatavien hallinta -palvelun käyttöönsä. myClubiin integroidulla Visman huippupalvelulla seura saa maksuseurannan ja muistutukset sekä perinnän samassa ammattimaisessa paketissa. Ja 200 seuran raja näkyy jo selvästi horisontissa!

9801i0

Kaikille seuroille myös tulevaisuudessa

Keväällä toteuttamamme asiakastutkimuksen mukaan tärkeimpinä asioina myClubissa nähdään monipuolisuus, jatkuva kehitys, helppokäyttöisyys sekä tietosuoja-asioiden helppo noudattaminen. Seurojen antama yleisarvosana myClubille oli kiitettävä.

myClub-perhe on kasvanut jo lähes 700 seuraan. Seuroissa liikkuu ja harrastaa yli 350 000 jäsentä. Seurojen joukko on todella kirjava. Mukana on muutaman kymmenen jäsenen erikoisseuroja sekä useiden tuhansien jäsenten monilajiseuroja. Seuroja on yli 80 lajista Etelä-Suomesta Ivaloon asti. Kaikki seurat ovat tervetulleita myClub-perheeseen. myClub sopii ja tulee tulevaisuudessa sopimaan yhä paremmin erilaisille ja -kokoisille seuroille.

Yli kymmenen vuoden matka satojen seurojen kanssa jatkuu. myClubin kehityksessä on edelleen ytimessä juuri monipuolisuus, helppous ja turvallisuus; se, että seuratoiminnan sankareiden työ ja perheiden harrastaminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Lämpimät kiitokset kaikille seuroille ja harrastajille, jotka luottavat myClubiin!

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub