Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Jalkapalloseuran toiminnanohjaus ja kotisivut uudelle tasolle – Hyvinkään Palloseura tyytyväinen myClubiin

06.04.2022
Suositukset

Hyvinkään Palloseuraa on kehitetty viime vuosina aktiivisesti. Iso askel helpompaan seura-arkeen otettiin, kun HyPS otti myClubin käyttöönsä. Jäsenrekisterin, viestinnän, tapahtumahallinnan ja laskutuksen lisäksi seura päivitti myös kotisivut myClubin kautta. HyPSin toiminnasta ja myClubin käytöstä seurassa kertoo varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen seura-aktiivi Krista Rosendahl.

Hyvinkään Palloseura on moderni, kehittyvä ja kasvava seura. HyPS on yli tuhannella jäsenellään Hyvinkään suurin urheiluseura. Seuraa on kehitetty viime vuosien aikana paljon strategiselta tasolta kentän laidalle asti. Osana HyPSin strategian päivitystä on seurassa uudistettu monia toiminnan keskeisiä prosesseja. Panostuksia on tehty ja tehdään valmennukseen, pelaajakehitykseen, harrastustoiminnan monimuotoisuuteen sekä järjestelmälliseen talouden hallintaan. HyPSin johtamista ja hallintoa helpottamaan on päivitetty muun muassa talousohjesääntö sekä seurakäsikirja.

Selkeät pelisäännöt ja roolitus seurassa auttavat selviytymään menestyksekkäästi paikoin hektisestäkin seura-arjesta. HyPSissä yli kymmenen vuotta mukana ollut todellinen seura-aktiivi Krista Rosendahl tuli aikoinaan mukaan seuraan oman lapsen harrastuksen kautta. Nykyään Rosendahl toimii seuran varapuheenjohtajana, seurakoordinaattorina sekä kolmessa joukkueessa jojona.

Kiireistä seura-arkea helpottamaan ja HyPSin toiminnan viemiseksi uudelle tasolle seurassa otettiin syksyllä 2021 käyttöön myClub. myClubin käyttöönottoon vaikutti kokonaisuus: HyPS halusi kokonaisvaltaisen palvelun, jolla seura-arjen pyöritys olisi helpompaa. “Palaute myClubista niin vanhemmilta kuin toimihenkilöiltä on ollut pääosin positiivista. myClubia käytetään seurassa jäsenhallintaan, viestintään, laskutukseen ja tapahtumahallintaan”, vahvasti palvelun käyttöönotossa mukana ollut Rosendahl kertoo.

“Tärkeä juttu oli myös kotisivut, jotka päivitettiin samalla. Uudet WordPress-pohjaiset sivut ovat hyvännäköiset ja niitä on helppo päivittää.” HyPSin myClubin Kotisivut-lisäpalvelulla luodut sivut ovat malliesimerkki nykyaikaisen seuran kotisivuista. Seuran sinivalkoinen brändi-ilme sloganeineen tulee vahvasti esiin heti etusivulla. Sivustolla on selkeät polut uusille jäsenille ja tietoa seurasta on tarjolla kattavasti. Nykyisille jäsenille on tarjolla tottakai kirjautumislinkki seuran myClubiin ja joukkueiden sivuilta löytyy tapahtumakalenterit ja pelaajakortit, jotka päivittyvät automaattisesti sivuille myClubista.

Rosendahl kertoo, että Kotisivujen lisäksi myös sisäinen viestintä on helpottunut myClubin myötä selvästi. Viestit ja tiedotteet on helppo luoda ja lähettää vanhemmille tai pelaajille, jotka löytävät tiedotteet näppärästi myClubin mobiilisovelluksesta. Tarkka ja selkeä viestintä on myös yleisesti myClub-seurojen eniten arvostamia ominaisuuksia palvelussa yli lajirajojen.

myClub on futisseurojen luottopelaaja

Jalkapallo on seura- ja harrastajamääriltään suurin laji Suomessa, mikä näkyy myös myClubin seuraperheessä. Eniten seuroja löytyy juuri jalkapallosta, pitkälti toistasataa seuraa ympäri Suomen.

myClubin kehityksessä on tarkkaan huomioitua joukkuelajiseurojen tarpeet. Esimerkiksi tapahtumia voi luoda joustavasti eri asetuksilla, ja ilmoittautumisten seuranta on helppoa. Tapahtumiin voi nimetä kokoonpanoja valmiin osallistujalistan avulla ja pelaajien siirtely ryhmästä toiseen onnistuu parilla klikkauksella. Viestintä tai laskutus voidaan kohdistaa suoraan vain tapahtumaan ilmoittautuneille.

Myös HyPSissä myClubin tapahtumahallinta on aktiivisessa käytössä. Jojot luovat tapahtumia ja valmentajat seuraavat ilmoittautumisia. Suurin osa tapahtumista on luonnollisesti joukkueiden treenejä ja pelejä, mutta seurassa käytetään myClubia myös muiden tapahtumien kuten harrastetoimintojen ja leirien ilmoittautumisten hallinnointiin.

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub