Blogi

myClub joukkuelajiseuroille 8 minuutissa – katso esittelyvideo!

17.03.2022
Uutiset

myClub on Suomen suosituin urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seura hoitaa jäsenrekisterin, laskutuksen, tapahtumat, viestinnän ja paljon muuta. Videolla kerromme konkreettisin esimerkein, miten joukkuelajiseura voi hyödyntää myClubia.

myClub-perheen seuroja eniten on juuri joukkuelajien parissa: esim. jalkapallo-, salibandy-, jääkiekko- ja koripalloseuroissa myClub on vahvasti mukana.

Jos olet vastuussa seurasi toiminnasta ja helpompi seura-arki kiinnostaa, niin katso oheinen video! Voit myös tilata maksuttoman henkilökohtaisen esittelyn seurallesi.

Tutustu lajikohtaisiin asiakasvideoihin

Videoille seurat kertovat toiminnastaan ja myClubin käytöstä seura-arjen tukena.

Koripallo: Salon Vilpas & myClub (video)

Jääkiekko: HIFK & myClub (video)

Jalkapallo FC Espoo & myClub (video)

Salibandy: TPS & myClub (video)

Asiakastarinoista lisätietoa myClubin hyödyistä seuroille

Jalkapallo: FC Haka & myClub (asiakastarina)

Jääkiekko: Kiekko-Laser & myClub (asiakastarina)

Salibandy: SaiPa SB & myClub (asiakastarina)

Pesäpallo: Oulun Lippo & myClub (asiakastarina)

Kokeile ilman riskiä

Jos seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Kortit), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub