Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

myClub joukkuelajiseuroille 8 minuutissa – katso esittelyvideo!

17.03.2022
Uutiset

myClub on Suomen suosituin urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seura hoitaa jäsenrekisterin, laskutuksen, tapahtumat, viestinnän ja paljon muuta. Videolla kerromme konkreettisin esimerkein, miten joukkuelajiseura voi hyödyntää myClubia.

myClub-perheen seuroja eniten on juuri joukkuelajien parissa: esim. jalkapallo-, salibandy-, jääkiekko- ja koripalloseuroissa myClub on vahvasti mukana.

Jos olet vastuussa seurasi toiminnasta ja helpompi seura-arki kiinnostaa, niin katso oheinen video! Voit myös tilata maksuttoman henkilökohtaisen esittelyn seurallesi.

myClubin helppo jäsenhallinta, tehokas laskutus, näppärä tapahtumahallinta ja vaivaton viestintä ovat nostaneet satojen joukkuelajiseurojen seuratoiminnan uudelle tasolle Etelä-Suomesta Lappiin asti. myClubin ainutlaatuinen ryhmien hallinnointi mahdollistaa järjestelmän helpon käytön koko seurassa. Joukkueenjohtajalla ja valmentajalla on oikeudet usein vain omaan ryhmäänsä, kun taas seuran toimihenkilöllä koko seuraan.

Joukkueiden harrastajat ja heidän vanhempansa pääsevät helposti ilmoittautumaan tapahtumiin, keskustelemaan sekä tarkastelemaan laskuja ja viestejä mobiilisovelluksella.

Tutustu lajikohtaisiin asiakasvideoihin

Videoille seurat kertovat toiminnastaan ja myClubin käytöstä seura-arjen tukena.

Koripallo: Salon Vilpas & myClub (video)

Jääkiekko: HIFK & myClub (video)

Jalkapallo FC Espoo & myClub (video)

Salibandy: TPS & myClub (video)

Asiakastarinoista lisätietoa myClubin hyödyistä seuroille

Jalkapallo: FC Haka & myClub (asiakastarina)

Jääkiekko: Kiekko-Laser & myClub (asiakastarina)

Salibandy: SaiPa SB & myClub (asiakastarina)

Pesäpallo: Oulun Lippo & myClub (asiakastarina)

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub