Webinaari: myClubin hyödyt ja ominaisuudet 30 minuutissa. Ilmoittaudu nyt!

Jäsenviestintä

Tiedota jäsenistöä helposti, nopeasti ja kohdennetusti. myClubilla viestintä onnistuu.

Sisäinen viestintä on viimeisen päälle tarkkaa ja helppoa.

Laadukas viestintä on edellytys tasokkaalle seuratoiminnalle. Tiedota jäsenistöä helposti, nopeasti ja kohdennetusti. Viestit menevät varmasti perille ja seuran toimihenkilöiden ei tarvitse pyöritellä työläitä sähköpostilistoja tai käyttää muita järjestelmiä tiedottamiseen.

Oli kyse sitten perustreeneistä tai isosta muutoksesta seurassa, myClubilla viestintä onnistuu.

“Loistava ohjelmisto sekä seuralle että joukkueille. Tärkeät tiedot menevät varmasti perille.” – Porvoon taitoluistelijat

“Järjestelmä on helppo oppia kenelle tahansa.” – Tapanilan Erä Karate

“myClubin käyttöönotossa tavoitteena oli päästä eroon lukuisista sähköpostiketjuista sekä lippusista ja lappusista.” – Kouvolan Kouvot

“Kasvun myötä seuran hallitsemisen avuksi tarvittiin toimivaa järjestelmää.” – O2 Jyväskylä

“Seuran kotisivuille päivittyvät myClubista automaattisesti tapahtumakalenterit ja pelaajakortit.” - Kiekko-Laser

  • Kohdennetut jäsentiedotteet
  • Kohdennettu sähköpostiviestintä
  • Kohdennettu tekstiviestintä
  • Vapaasti muokattavat viestipohjat
  • Keskustelu jäsenten ja ohjaajien välillä
  • Tiedotteiden julkaiseminen seuran verkkosivuilla


Kohdennetut jäsentiedotteet

Toimihenkilö voi laatia tiedotteita jotka ovat jäsenten nähtävillä heidän kirjautuessaan myClubiin. Tiedote voi olla joko pysyvä (esimerkiksi joukkueen säännöt) tai väliaikainen (esimerkiksi jäsenetu, joka on voimassa tietyn kuukauden ajan). Jäsenet löytävät tiedotteet jäsensivuiltaan, tai toimihenkilö voi halutessaan lähettää tiedotteen sähköpostilla valituille jäsenille. Tiedotteeseen voidaan myös lisätä liitetiedostoja. Tiedotteen viesti suodattuu näppärästi seuran organisaatiorakenteen mukaisesti. Tiedote näkyy aina sille ryhmälle johon se on luotu sekä sen aliryhmille. Joukkueen omat tiedotteet pysyvät siis joukkueen sisäisinä, ja seuran tiedotteet tavoittavat kaikki seuran jäsenet.

Kohdennettu sähköpostiviestintä

Toimihenkilö voi lähettää myClubilla sähköpostiviestejä helposti joko koko seuralle, tietylle ryhmälle tai vain muutamalle jäsenelle. Koska jäsenet ylläpitävät itse yhteystietojaan, toimihenkilöllä on aina saatavilla ajantasaiset yhteystiedot. Jäsenet myös määrittävät itse kenelle jäsentilin käyttäjistä seuran viestit menevät.

Sähköpostiviestin voi lähettää helposti muutamalla eri tavalla riippuen käyttötilanteesta. Usein kätevintä on lähettää sähköposti valitsemalla jäsenet suoraan jäsenlistalta (suodattamalla näkyviin halutut henkilöt) tai valitsemalla tietyn tapahtuman jäsenet.

Kohdennettu tekstiviestintä

Toimihenkilöt voivat viestiä poikkeuksista harrastajille nopeasti ja tehokkaasti tekstiviesteillä. Jos esimerkiksi harjoitukset joudutaan perumaan viime hetkellä, kaikki harjoittelijat tavoitetaan heti tekstiviesti-ilmoituksella, eikä kukaan matkusta paikalle turhaan.

Vapaasti muokattavat viestipohjat

Toimihenkilöillä on mahdollisuus luoda ja muokata viestipohjia helpottamaan viestintää. Näin voidaan muutamalla klikkauksella hoitaa usein toistuvien asioiden viestintä vaivattomasti, kuten esimerkiksi toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi seuraan. Viestipohjiin voidaan kirjoittaa haluttu viesti ja tekstin sekaan voidaan lisätä tunnisteita, joiden avulla viestin lähetyksen yhteydessä viesti voidaan personoida jäsenkohtaisesti. Esimerkiksi viestissä tervehditään jäsentä etu- ja sukunimellä. Toimihenkilö voi myös määritellä itselleen haluamansa allekirjoitustekstin.

Keskustelu jäsenten ja ohjaajien välillä

Toimihenkilöt voivat mahdollistaa Kursseihin, tapahtumiin ja tiedotteisiin keskustelu-toiminnon (chat). Keskustelu-toiminnolla jäsenet ja seuran toimihenkilöt voivat vaihtaa ajatuksia ja keskustella asioista jäsennellysti valittuun aiheeseen liittyen (tapahtuma, kurssi, tiedote). Jäsenet saavat tiedon sähköpostiin tai push-viestin mobiilisovellukseen mikäli omaan keskusteluryhmään tulee uusia viestejä. Jäsen voi myös halutessaan hiljentää keskusteluryhmän viestit.

Tiedotteiden julkaiseminen seuran verkkosivuilla

Toimihenkilö voi määritellä tiedotejulkaisuja, jotka voidaan liittää ja sisällyttää seuran omalle web-sivustolle. Esimerkiksi joukkueenjohtaja voi julkaista seuran verkkosivuilla otteluraportteja tai yhteistyökumppaneiden viestejä. Julkaisu liitetään kotisivuille kopioimalla julkaisun HTML-koodi ja liittämällä se kyseisen kotisivuston HTML-koodin sekaan.

Kun julkaisuun tehdään muutoksia, ne tulevat automaattisesti voimaan web-sivuille, joissa julkaisu on liitettynä. HTML-koodia ei siis tarvitse liittää vanhalle julkaisulle uudelleen vaan muutokset ovat voimassa web-sivustolla heti.

Näin myClub on auttanut muita seuroja

Asiakkaamme vahvistavat: Yksinkertainen jäsenhallinta on myClubin paras ja tärkein ominaisuus! Lisäksi se on vankka perusta koko muulle seuratyölle, laskutuksesta tapahtumajärjestelyihin ja viestintään. Helpota siis työtäsi ja käytä myClubia helpottamaan seuran arkea!

Suurimmat syyt myClubin käyttöönottoon oli, että haluuttiin samaan paikkaan sekä jäsenrekisteri että laskutus.

myClub mahdollistaa myös viestinnän niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Erittäin hyvä kokonaisvaltainen paketti. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Katso suositusvideo

Salon Vilpas Koripallo rySalon Vilpas Koripallo ry
Marko
Salon Vilpas Koripallo ry

Tapiolan Hongassa käytämme myClubia jäsenrekisterin ylläpitämiseen ja hallintaan, laskutukseen ja laskujen hallintaan sekä tiedottamiseen. myClub on helpottanut kaikkia näitä toimintoja huomattavasti. Palvelun käyttö on todella helppoa!

Tapiolan Honka ryTapiolan Honka ry
Antti
Tapiolan Honka ry

myClub tuli meille käyttöön vuonna 2014 ja vuosien aikana järjestelmä on kehittynyt selvästi. Tärkeä juttu meille oli myös Verkkokaupan ja Kortit-palvelun käyttöönotto, millä pystytään automatisoimaan ja helpottamaan toimintaa huomattavasti myClubissa.

Takado ryTakado ry
Saija
Takado ry

Liity yli 900 Seuran joukkoon ja tilaa myClub

Helpota koko seurasi toimintaa ja keskity urheilusta nauttimiseen

Varaa esittely

Kokeile ilman riskiä

Mikäli seura ei ole tyytyväinen myClub-palveluun tai myClub-lisäpalveluun (koskee Kirjanpito, Pankkiyhteys, Kotisivupaketti, Verkkolaskutus, Verkkokauppa, Aulamoodi, Tuotteet, Vuorosuunnittelu), saa seura rahat takaisin peruessaan myClub-palvelun tai ko. lisäpalvelun.

Seuralla on oikeus myClub-takuuseen kerran kunkin (lisä)palvelun osalta. Rahat palautetaan seuran määrittelemälle tilille seuraavan kalenterikuukauden aikana (myClub-palvelu) tai hyvitetään seuraavan kuukauden palvelumaksussa. Takuu voimassa 6kk palvelun tilauspäivämäärästä.

Tilaa myClub